Åkerholms Rör – Din värmepumpsinstallatör

På Åkerholms Rör har vi lång erfarenhet av värmepumpar. Redan år 1977 installerade vi vår första värmepump och vi är sedan många år tillbaka Skånes största återförsäljare av Thermia värmepumpar. Genom åren har vi installerat över 2 000 värmepumpar. Vi är certifierade av både SVEP och INCERT och har utbildad personal inom dimensioneringsteknik för värmepumpar. Under perioden 1 december – 31 mars har vi dessutom jourtjänst för våra kunder.

VÄRMEPUMPEN – EN KLOK ENERGILÖSNING!

Fördelaktig ekonomi

Solens värmestrålning ger mängder av gratisenergi som lagras i luft, berggrund, mark och vattendrag. Värmepumpen är ditt verktyg för att ta del av denna gratisenergi. Genom att hämta och utvinna värme effektivt kan dina uppvärmningskostnader minska rejält – i vissa fall med mer än 75%. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

Komfort

En värmepump kräver ingen skötsel eller påfyllning av bränsle. Den är enkel att använda och tar liten plats. Den ryms som regel på en yta mindre än en halv kvadratmeter. Vissa värmepumpar kan även styras på distans. Det kan vara bra om du till exempel är bortrest. Då kan du sänka inomhustemperaturen under denna period för att sedan – via internetuppkoppling – höja den innan du kommer hem.

Pålitlighet

En värmepumpsinstallation är en investering för många år framöver. Den är driftsäker och har en beräknad livslängd på mellan 20 och 30 år.

Miljö

EU har klassificerat värmepumpen som en förnyelsebar energikälla tack vare att mängden lagrad solenergi som utvinns vida överstiger energin den förbrukar.

Kontakta oss gärna för mer information eller för ett kostnadsfritt besök hemma hos dig!

För närvarande kan vårt verksamhetsområde delas in i följande kommuner: Hörby, Höör, Eslöv, Lund,

Lomma, Kävlinge, Svalöv, Hässleholm, Kristianstad, Sjöbo och Tomelilla.