Om Åkerholms Rör

 

Historien bakom Åkerholms Rör

Åkerholms Rör AB grundades i Kristianstad år 1936 av Folke Åkerholm. En filial öppnades även på Sädesbäcksgatan i Hörby dit hela verksamheten skulle flyttas år 1938. År 1962 övertogs firman av Eric Olsson. En filial öppnades år 1976 i Höör och år 1979 flyttade man från Sädesbäcksgatan i Hörby till dagens lokaler på Vallgatan. Genom åren har företaget gjort sig välkänt för god service och kvalité. Det vittnar över 85 år i branschen om.

Värmepumpar, servicearbeten och butiker

Inom företaget finns en lång samlad erfarenhet av värmepumpar. Redan år 1977 installerade vi vår första värmepump och genom åren har vi installerat tusentals värmepumpar i villor och större fastigheter över hela Skåne. Som ett Thermia Värmepumpcenter kan vi erbjuda hela Thermias villa- och fastighetssortiment, personal med kylcertifikat och utbildning enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation samt rörjour under perioden december till mars. Vi har ett stort reservdelslager vilket gör att vi snabbt kan hjälpa dig om du får problem med din värmepump eller övrig VVS. Thermia är precis som Åkerholms Rör ett företag med gamla anor och tillsammans har vi erbjudit våra kunder högklassiga värmepumpar i många år. Bra materialval och utbildade VVS-montörer är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg med din installation.

Förutom värmepumpar arbetar vi mycket med servicearbeten inom VS. Diverse reparationer och VS-arbeten i samband med renoveringar är vanligt förekommande uppdrag för oss. I både Hörby och Höör har vi VVS- & badrumsbutiker där du finner allt från badrumsinredningar till diverse VVS-reservdelar. Kunnig personal hjälper dig gärna med tips och råd.

Vi är auktoriserade av Säker Vatteninstallation och medlemmar i Installatörsföretagen och Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Branschreglerna Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram för att minska risken för vattenskador, legionella, brännskador och förgiftning.

Välkommen att anlita oss när du behöver hjälp!

Information angående vår hantering av personuppgifter:

Personuppgiftsansvarig:

Åkerholms Rör AB, Box 74, 242 21  Hörby. Telefonnummer 0415-14045.

Insamling samt hantering av personuppgifter:

Insamling av personuppgifter görs via telefon, mail, hemsida eller direktmöte. Uppgifter som samlas in är namn, adress, mailadress och telefonnummer. Om våra kunder vill göra ROT-avdrag samlas även uppgift om personnummer och fastighetsbeteckning in. 

Uppgifterna samlas in för att Åkerholms Rör ska kunna fullgöra avtal med kunden samt för att Åkerholms Rör ska kunna fullgöra sina rättsliga förpliktelser. Den person vars uppgifter vi registrerat har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om hen. Åkerholms Rör är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Kontakta oss