Värmepumpar i Höör & HÖRBY

Vi är experter inom vårt område

Thermia Värmepumpcenter

Som ett Thermia Värmepumpcenter kan vi erbjuda hela Thermias villa- och fastighetssortiment, personal med kylcertifikat och utbildning enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation samt rörjour under perioden december till mars. Vi har ett stort reservdelslager vilket gör att vi snabbt kan hjälpa dig om du får problem med din värmepump eller övrig VVS.

Finansieringslösningar

Möjlighet att ansöka om räntefri delbetalning vid reparation eller installation av värmepump. För belopp upp till 100 000kr är det möjligt att ansöka om räntefri delbetalning. Du kan välja att betala av på 6, 12 eller 24 månader och du kan när som helst göra större avbetalningar eller förtidslösa resterande betalning utan extra kostnader. Finansieringslösningarna erbjuds via samarbetspartner.

Luft/vatten-värmepumpar

Luft/vattenvärmepumpar har en utomhusdel som hämtar energi från den omgivande luften. Det är ett utmärkt alternativ för dig som har en mindre tomt där det inte är möjligt att exempelvis lägga ned jordvärmeslang. Läs gärna mer om de olika modellerna på Thermias hemsida.

Butiker med utställning

I våra butiker i Hörby och Höör kan du komma och prata värmepumpar med oss. Reservdelar till värmepumpar och övrig VVS finns till salu. Kunnig personal ger gärna tips och råd. Självklart kommer våra kyltekniker hem och hjälper dig om du vill det!

Kostnadsfri offert

Fyll i kontakfromuläret så återkommer vi så snabbt som möjligt.